Borstvoeding Analyse

DE BORSTVOEDINGSANALYSES GEVEN EEN ADVIES OP BASIS VAN HET RESULTAAT.

Hoe meten wij moedermelk in het borstvoedingsonderzoek centrum?

Een laboratorium in Nederland dat gespecialiseerd is het onderzoeken van alle melksoorten, meet uw moedermelk exact op maat door. De Borstvoeding wordt geanalyseerd via een infraroodlicht, door een infrarood meter met een gemeten signaal worden de gehaltes met behulp van een computer berekend.  We analyseren ook op een andere manier nl door moedermelk gedroogd, verkoold en op te lossen. De oplossing bepaald de gehaltes door gebruik te maken van licht dat door een molecuul wordt gezonden wanneer deze zich in een plasma bevindt. Deze analysemethode is bewerkelijker en complexer. Aangezien beide analyse meetmethoden sterk verschillen en qua prijs ook uit elkaar liggen. Deze metingen kunnen niet gecombineerd plaatsvinden in 1 afname buisje, maar daarvoor zijn 2 samples nodig. Beide analyses worden in een laboratorium in Nederland uitgevoerd dat is geaccrediteerd voor laboratoriumonderzoek volgens NEN-EN-ISO-IEC 17025.

De alcoholstrips voor borstvoeding werken eigenlijk net zoals een zwangerschapstest. Het is een dun stripje waarop een druppel moedermelk komt en deze verkleurt exact na 2 minuten als er alcohol aanwezig is.

Er zijn dus verschillende meetmethoden en parameters mogelijk. Wilt u een andere combinatie in parameters dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@breastmilktest.eu

Menu